Villa Horizon

Het strand

Zin om eens flink uit te waaien aan zee? Het strand van Koksijde heeft alles in petto om mooie wandelingen te maken en te genieten van de buitenlucht. Gebruik de fietsen die gratis ter beschikking staan in Villa Horizon om een mooie tocht te maken via de kustlijn.

Culinair

Wil je graag na een mooie dag aan zee genieten van een heerlijke maaltijd? In Koksijde is er een ruim aanbod aan gezellige restaurants en brasseries om met gans de familie de dag perfect af te sluiten. Ook tijdens de middag zijn er meerdere opties om van een lekkere lunch te genieten. De meeste restaurants liggen op wandelafstand van Villa Horizon.

Cultuur

Ontdek het bruisende Koksijde met leuke culturele activiteiten. Pik een filmpje mee in de bioscoop, bezoek het vissersmuseum of maak een rondrit met paard en kar. Je verblijf bij Villa Horizon zal nooit vervelen met heel wat toffe dingen te doen in de buurt.

Sporten

Hou je ervan om tijdens de vakantie in beweging te blijven? Geniet tijdens je verblijf bij Villa Horizon van heel wat sporten in de nabije omgeving van Koksijde.

Plopsaland

Het overbekende pretpark voor de kleintjes van de familie kan niet worden vermeden. De hartjes van de kinderen smelten bij het zien en het beleven van attracties van hun favoriete figuren zoals Samson en Gert, Kabouter Plop en Maya de Bij … Plopsaqua biedt een leuk alternatief moest het weer jullie in de steek laten.

Paarden

Hou je van paardrijden? Koksijde is de plaats bij uitstek om mooie ritten te maken op een paard. Ook voor de kinderen worden in Koksijde regelmatig sportkampen met paarden en pony's georganiseerd. Zo kan je verblijf bij Villa Horizon niet meer stuk.