Villa Horizon

Een vakantiehuis voor een heerlijk verblijf aan de Belgische kust

Wanneer je op vakantie gaat, dan is het fijn om volledig te kunnen ontspannen en elke dag te genieten. Het vakantiehuis Villa Horizon in Koksijde is helemaal ingericht om families en vrienden een heerlijke vakantie te geven. Het huis is recent vernieuwd en beschikt over alle comfort. Honden zijn ook welkom op vakantie en geef ons een seintje als je viervoeter meekomt.  Contacteer ons voor meer informatie of reserveer je vakantie hier.

 

Ruimte voor 12 personen.

Wat mag je verwachten? In totaal kunnen er makkelijk 12 personen verblijven. Er zijn 4 slaapkamers voor telkens twee personen met een dubbel bed en een familiekamer waar 4 personen kunnen slapen met enkele bedden. Het huis telt twee verdiepingen en op elke verdieping zijn er 2 badkamers en 2 toiletten. Op die manier kan iedereen zich vlot klaarmaken zonder teveel op elkaar te moeten wachten. 

In de leefruimte is er een ruime eettafel voor 12 personen en in de volledig uitgeruste keuken kan je de lekkerste maaltijden klaarmaken. 

Ontspanning voor elk wat wils.

Tijd voor een beetje ontspanning? In de kelder is er een biljarttafel, een pooltafel, een tafelvoetbal en een pingpongtafel. Voor deze die er graag op uit trekken voorzien we drie volwassen fietsen en twee kinderfietsen. Voor de echte genieters is er op het zuidergerichte terras een jacuzzi voor 5 personen om te relaxen. Kortom, voor elk wat wils om een onvergetelijke vakantie te hebben. Reserveer nu je verblijf of contacteer ons voor meer info.